Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

A Producerbol Rendezo Lett

Venom 3: A Tom Hardy-féle Franchise Harmadik Filmjének Friss Hírei

Venom 3: A Tom Hardy-féle Franchise Harmadik Filmjének Friss Hírei

A producerből rendező lett

A Venom franchise harmadik filmjét Andy Serkis rendezi, aki az első két rész producere volt. Ez Serkis első rendezése, mióta 2017-ben a Mowgli: A dzsungel legendájával bemutatkozott.

A premierdátum változásai

A Venom 3 premierje eredetileg 2023. október 20-ára volt tervezve, de a Sony Pictures most 2023. szeptember 16-ra hozta előre a megjelenést. Ez a változás arra utalhat, hogy a stúdió bízik a film sikerében, és a lehető leghamarabb szeretné a közönség elé tárni.

Új szereplők és visszatérő arcok

Tom Hardy visszatér Eddie Brock/Venom szerepében, Michelle Williams pedig Anne Weyingként. Új szereplőként csatlakoznak a stábhoz Aaron Taylor-Johnson, aki a szimbióta ellenfele, Shriek szerepét alakítja, és Russell Crowe, akinek egyelőre nem ismert a szerepe.

A jövő a Venom-franchise számára

A Venom 3 várhatóan bővíteni fogja a Venom-univerzumot, és megalapozza a jövőbeli spin-offokat és folytatásokat. A stúdiónak vannak tervei egy Madame Web-filmadaptációra, amely a Venomhoz kötődik, és egy olyan filmre is, amely a Venom és a Pókember találkozását mutatja be.

Következtetés

A Venom 3 izgalmas kiegészítése a Sony Pictures Marvel-univerzumának, és a rajongók alig várják, hogy többet tudjanak meg a készülő filmről. A tehetséges stáb és a tapasztalt rendező irányításával a Venom 3 nagy sikernek ígérkezik, és tovább bővíti a franchise világát.


Comments